+381642096038 | Pon - Sub: 9:00 - 17:00 | Isporuka: Beograd i Novi Sad | office@urbanifarmeri.com

Pasta sa mikrobiljem by fitmama

Njeno veličanstvo pasta! Ako postoji neki prethodni život onda sam sigurno bila Italijanka. Toliko vas je pitalo za recept čuvenih kurkuma taljatela ali stvarno nisam uhvatila vremena da objavim nekoliko slika sa receptom na blog.

Zato vam pišem recept za taljatele koje smo juče ja i Ana pravile u lajvu, dopale su vam se a ja mogu da vam kažem da su bile savršene!

Pirincane taljatele takođe su @aleksandrija_glutenfree i možete da ih kupite online na njihovom sajtu. Recept je jednostavan i brz i trebaće vam:
– jedne taljatele
– pola kile mlevenog mesa
– jedan crveni luk
– 300 ml paradajz sosa
– zacini po želji

Izdinstati kratko luk, dodati mleveno meso i dinstati desetak minuta. Ja sam dodala miks domaćih začina plus moj omiljeni Luidji od @spice_up_shop
Zatim dodati paradajz sos i dinstati jos desetak minuta a u međuvremenu obariti taljatele. Ove pirincane kuvaju se samo tri minuta. Isprati taljatele u hladnoj vodi i dodati ih u meso i sos.

Brokoli sam skuvala usput, Ana voli, Marko se pravi da voli… ?

I za kraj parmezan i @urbanifarmeri mikrobilje. Ako niste probali mikrobilje OBAVEZNO probajte, sjajnog je ukusa, puno vitamina i sjajna je dekoracija.
Ko je probao ove taljatele? Ako isprobate recept šaljite mi fotke!

Pasta mi je uvek sjajna ideja za brz ručak, uvek imam punu fioku pasti i eto ručka na brzinu cak i kada je frižider prazan! Dovoljno je da imate neku tikvicu i eto sosa!

Izvorfitmama.food

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ostavite odgovor

Scroll to Top